Peter Jan Rens (62) wil kinderen met zijn 20-jarige vlam Virginia

Peter Jan Rens en zijn Virginia hebben nu een half jaar een relatie en het stel denkt nu al aan kinderen. “Ik wil wel aan de slag met Peter”, aldus Viriginia.

“We zijn nu een half jaar bij elkaar en we zijn we er nog steeds zeker van dat dit voor altijd is”, aldus de 20-jarige Virginia van Eck in het blad Weekend. Op de vraag of ze ook een gezin met hem wil, zegt de 42 jaar jongere Virginia het volgende. “Ik wil wel aan de slag met Peter Jan.” En Peter Jan Rens vult haar aan: “En het worden er drie.” Het is overigens niet de eerste spruit voor Virginia, ze heeft al een 6-jarig zoontje genaamd Jay.

Commotie doet pijn

Het stel geeft ook toe dat alle commotie om hun relatie ze niet in de koude kleren gaat zitten. “Iedereen heeft een mening over je en daar zijn niet alleen wijzelf, maar ook anderen de dupe van”, vertelt Peter Jan Rens. “Als ik zie hoe Peter Jan's moeder er bijvoorbeeld aan onderdoor gaat, dan gaat me dat echt aan het hart”, gaat Virginia verder.

Geen villa voor Peter Jan Rens

Vorige week was het stel nog in opspraak. Virginia zou een luxe villa in België op de kop getikt hebben, maar daar bleek uiteindelijk niks van waar. “Ik heb een koopcontract op het huis. Is bevestigd. Ik heb Peter Jan er mee verrast. Ik ben druk bezig in de huizenmarkt. Ik koop, verkoop en verhuur”, vertelde Virginia al eerder aan de website bekendeburen. De eigenaresse van de villa kreeg lucht van het verhaal en liet via een boze mail weten dat de villa nog te koop stond.

Reageren