Peter Koelewijn biedt excuses aan

Peter Koelewijn zegt op zijn Facebookpagina sorry tegen rapper Typhoon over zijn gedrag in Ali B. op Volle Toeren. De oude rocker vond zichzelf bij nader inzien een betweter. 

Op twitter zette Koelewijn al veel kwaad bloed door zijn tikje arrogante gedrag in het programma. Koelewijn liet weten dat hij rapmuziek helemaal niets vindt en dat hij geen idee had wat hij met het rapnummer van Typhoon aan moest. 

Chocola maken

Maar nu heeft Koelewijn dan toch het licht gezien: „Nu ben ik al niet zo'n fan van rapmuziek maar meestal zijn de teksten wel te volgen. Maar hier kon echt geen chocolade van maken, zoals men in Brabant zegt. Eigenlijk vond ik het in het begin helemaal niks. Dat ik dat, met de camera op me gericht zo zei en zelfs meldde dat ik de rijm en ritme in het liedje waardeloos vond, ging veel te ver. Ook al ben ik iemand die voor zijn mening uitkomt, als daarom wordt gevraagd. Achteraf gezien, vind ik dat ik me respectloos naar Typhoon heb gedragen en dat heeft hij niet verdiend. Integendeel zelfs.”

Betweter

Koelewijn eindigt zijn betoog met de tekst: „Het laatste wat ik wil uitstralen is arrogantie. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat we nog veel goeds van Typhoon zullen horen en als ik hem weer tegenkom, zal ik hem zeggen dat ik me naar hem toe als een ongelooflijke betweter heb gedragen. 
Voor de rest wens ik iedereen een fantastisch en succesvol 2013. Vooral voor Typhoon."

 

Reageren