Peter R. de Vries overal op tv vanwege Marianne Vaatstra

Peter R. de Vries is vanavond niet van de tv te slaan. De misdaadverslaggever in ruste praat in DWDD en Pauw & Witteman over de zaak Vaatstra. En zijn eigen uitzending wordt herhaald op SBS. 

„Zaak Vaatstra. Zit vanavond bij DWDD en P&W. En SBS6 herhaalt mijn uitzending uit mei, die we in samenwerking met politie en OM maakten", zo twitterde De Vries. Eerder sprak hij al van 'het nieuws van het jaar' en twitterde hij dat hij vandaag al meer dan 500 sms'jes en telefoontjes heeft gekregen. 

Doorbraak

Peter R. de Vries was vanaf de moord op Marianne Vaatstra in 1999 betrokken bij de zaak. Hij maakte verschillende uitzendingen en drong al jaren geleden aan op een DNA-onderzoek. Vanochtend kwam eindelijk de doorbraak en werd de vermoedelijke dader gearresteerd.

Exclusiviteit

Dat iemand op dezelfde avond in De Wereld Draait Door en in Pauw & Witteman te gast is, is uniek. Normaliter eisen beide programma's exclusiviteit. Maar voor Peter R. wordt dus een uitzondering gemaakt. 

Herhaling

Om 21.30 zendt SBS 6 de herhaling uit van de uitzending van Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever van afgelopen mei over de zaak Vaatstra. Daarin kondigde hij het DNA-onderzoek aan waardoor de vermoedelijke dader nu in de cel zit.

Reageren