Peter R. de Vries vergaloppeert zich op Twitter

Peter R. de Vries heeft overal een mening over. En dus over de dood van een grensrechter in Almere dit weekend. Zijn tweets over de kwestie zijn behoorlijk stuitend. 

Zondag werd een 41-jarige grensrechter in Almere doodgeslagen en geschopt door een stel vijftien en zestienjarigen. En daar had Peter R. De Vries wat over te zeggen.

Respect

De Vries twitterde achtereenvolgens:
'Feit is ook dat veel clubgrensrechters stuitend partijdig zijn en grenzeloos onsportief. Zie het elke week.'
'Veel clubs voeden onsportieve clubgrensrechters niet op, maar moedigen het aan en lachen er om. Onderdeel van het probleem.'
'Partijdige, onsportieve grensrechters verdienen natuurlijk nooit en te nimmer geweld, maar respect komt van twee kanten...'

Ongelukkig

En daarmee suggereert De Vries dat een grensrechter die dood wordt geslagen dat aan zichzelf heeft te danken. Had hij maar wat onpartijdiger moeten vlaggen. In Shownieuws reageerde Wilfred Genee op de tweets van De Vries. Hij noemde ze 'op z'n zachtst gezegd ongelukkig'. Zelf wilde De Vries geen commentaar geven op zijn tweets. Hij had belangrijker zaken om handen en is in het buitenland bij de wedstrijd Real Madrid - Ajax.

Reageren