Peter R. stopt bij Boulevard

Peter R. de Vries stopt met zijn werk bij RTL Boulevard. De afgelopen zes jaar schoof de misdaadverslaggever regelmatig aan bij het programma, maar daar komt nu een einde aan.

Dat staat op de website van RTL Boulevard te lezen. De volle agenda van De Vries maakt het niet mogelijk om door te gaan met zijn werkzaamheden bij het programma.

Prachtig podium
"Ik heb het al die jaren met heel veel plezier gedaan. Boulevard is een prachtig podium waar ik op een leuke manier mijn visie op spraakmakende misdaadzaken kwijt kon", laat De Vries weten.

De misdaadverslaggever heeft naar eigen zeggen alle onderwerpen wel een keer voorbij zien komen. Daaruit concludeerde hij dat het wel mooi is geweest.

Compliment
De Vries heeft geen spijt van zijn werk bij Boulevard. "Het was bijzonder dat ik als SBS-gezicht bij concurrent RTL aan tafel zat. Ik heb dat beschouwd als een compliment aan SBS 6 en in de praktijk werkte het ook prima", zegt hij.

Volgens De Vries is Boulevard een programma dat goed in elkaar zit. "Het is een apart genre dat door zogenaamde critici nog wel eens wordt onderschat. Het is live, veelzijdig en er zitten minstens drie personen in de studio die met verschillende invalshoeken luchtig maar toch serieus hun verhaal moeten doen."

"Het ziet er uit alsof het allemaal uit de losse pols gebeurt, maar in werkelijkheid is het een razend knap gemaakt programma waarvoor veel ervaring en deskundigheid nodig is. Ik vond het mooi dat ik daar jarenlang in heb mee mogen draaien", besluit hij.

Reageren