Peter van der Vorst bezoekt huizen vol dieren

Peter van der Vorst gaat aan de slag met een nieuw programma waarin hij huizen weer bewoonbaar maakt. Dit keer baant Peter zich geen weg door uit de hand gelopen verzamelingen, maar bezoekt hij woningen waar huisdieren niet op één hand te tellen zijn.

Peter van der Vorst bezoekt huisdierenbezitters die zoveel beesten hebben dat hun woning haast niet meer begaanbaar is. „De liefde voor huisdieren gaat bij sommige mensen zo ver dat de leefsituatie niet meer houdbaar is. Te veel beesten op een te klein oppervlak. Of exotische dieren die eigenlijk een andere leefruimte nodig hebben dan een doorsnee huiskamer”, laat RTL weten.

Slaapplek
Soms verwaarlozen ze de dieren, maar vaker komt het andere uiterste voor. Sommige baasjes zijn zo gek op hun Fikkie dat ze het beest zelfs een betere slaapplek gunnen dan zichzelf. Vaak hebben ze zelf niet eens door dat hun dierenliefde veel te ver gaat en dat de situatie onhoudbaar is. Vrienden en familie vinden dat het zo niet langer kan en luiden de alarmbel. Redder in nood Peter van der Vorst komt vervolgens polshoogte nemen en met zijn hulptroepen gaat hij tot actie over. Samen proberen ze er voor mens en dier weer een leefbare situatie van te maken.

Mijn leven in Puin
Dit voorjaar scoorde Peter van der Vorst nog met Mijn Leven in Puin. Hierin bezocht hij mensen die hun verzamelwoede niet meer onder controle hadden. Het hele huis was volgepropt met postzegels, paperclips, barbiepoppen of keramische vazen. Met Mijn huis vol Dieren staat Peter ongetwijfeld iets héél anders te wachten... Hij kan zich vast voorbereiden op een huis vol stinkende kattenbakken, konijnenkeutels en blaffende honden. Is het bij jou thuis ook één grote beestenboel? Geef je dan nu op voor Mijn huis vol Dieren.

Reageren