Peter vindt Beau een clown

Peter van der Vorst, presentator van Van der Vorst ziet sterren en royaltydeskundige bij RTL boulevard, is niet meer echt te spreken over zijn ex-collega Beau van Ervan Dorens. Dat zegt hij vandaag in een interview met het Algemeen Dagblad.

Getipt door Bubla en Tinkerbell.

In zijn nieuwe programma Van der Vorst ziet sterren gaat Peter van der Vorst (á la Ivo Niehe) op pad met beroemdheden. Al is hij die vergelijking liever kwijt dan rijk: "Ik heb Ivo, die ik als een voorbeeld zie, de afgelopen tijd wel genoeg veren in zijn kont gestoken", aldus de presentator in het AD. "Ach, ik begrijp het wel. Ook Ivo interviewt nationale en internationale bekendheden. De vergelijking is snel gemaakt."

Kritisch
Vorige week ging Peter op pad met Ghost whisperer Derek. Daaruit bleek dat hij niet bang is kritisch te zijn. In de uitzending van vanavond is de presentator te gast bij de familie Van Erven Dorens. En ook daar steekt hij zijn mening niet onder stoelen of banken.

Talpa
Peter: "Beau zegt dit en doet dat. Neem alleen al de reden dat hij opstapte bij Boulevard. Zogenaamd om zijn kinderen naar bed te kunnen brengen. Om vervolgens bij Talpa ook in de vooravond een programma te gaan presenteren. Daar confronteer ik hem nu mee."

Beau de clown
Ook Beau's deelname aan Ik hou van Holland kan Peter niet bekoren. "Ik vind het moeilijk om in dat programma naar hem te kijken. Daar hangt hij zó de clown uit, legt hij het er zó dik bovenop, daar heb ik moeite mee."

Lees het hele interview met Peter op AD.nl.

Van der Vorst ziet sterren is vanavond te zien om 22.00 uur op RTL 4.

Reageren