Peter voorspelt: aanslagen in 2009

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries en politicus Geert Wilders mogen in 2009 wel oppassen: volgens Het zesde zintuig: plaats delict-winnaar Peter van der Hurk lopen zij beiden groot risico bij een aanslag om het leven te komen.

Door Marieke Leijnen

Getipt door Renee en tinkerbell.

Dat was een van de gebeurtenissen die het medium gisterenavond bij Life & cooking voorspelde. Peter: "Er komen wat kleine aanslagen in Nederland. Ik weet helaas alleen niet waar, anders zou ik die plekken zeker vermijden. Wel verwacht ik dat Peter R. de Vries en Geert Wilders gevaar lopen, maar laten we hopen dat ik het mis heb."

Kredietcrisis
Daarnaast waarschuwde Peter voor een nieuwe natuurramp en - enigszins voor de hand liggend - de kredietcrisis. "Die gaat ons allemaal treffen", aldus het medium. "Maar de grote bedrijven doen voorkomen alsof de economische problemen erger zijn. In werkelijkheid is het simpelweg een manier om hun geplande reorganisaties door te voeren."

Vind je Peters voorspellingen voor 2009 geloofwaardig of klinkklare onzin? Laat het weten op Het zesde zintuig: plaats delict - forum.

Reageren