Peter ziet Tom Hanks en Gordon

Vanaf vrijdagavond (15 mei) bezoekt Peter van der Vorst weer de nationale en internationale sterren thuis, achter de schermen en op de set.

In deze eerste nieuwe aflevering van Van der Vorst ziet sterren volgt hij Gordon in Moskou, waar de spraakmakende zanger is voor het Eurovisie Songfestival.

Roerig liefdesleven
Zo komt Peter terecht op repetities, in de kleedkamers maar ook op het openingsfeest, waar alle delegaties acte de présence geven.

Daarnaast spreekt Gordon zich tegen Peter uit over zijn jeugd, zijn relatie met z'n ouders, de start van zijn carrière, zijn roerige liefdesleven en zijn samenwerking met Gerard Joling.

Engelen en demonen
In deze uitzending zit ook Peters bezoek aan Rome, waar de wereldpremière was van de nieuwste Dan Brown-film Angels & demons - Het Bernini mysterie. Op dit grootse mediaspektakel spreekt hij onder meer met hoofdrolspeler Tom Hanks.

De komende acht weken heeft Peter ook ontmoetingen met onder anderen ex-Oranjespits Patrick Kluivert en zijn vrouw Rosanna Lima, actrice Sandra Bullock, zangeres Esmée Denters, paragnost Peter van der Hurk en actrice Whoopi Goldberg.

Reageren