Philip Freriks in EO’s Lang Leve de Lente

Philip Freriks is vanaf volgende maand te zien in de EO-serie Lang Leve de Lente. De oud-journaallezer laat in het programma dagelijks de Nederlandse lente zien.

Freriks doet dat samen met presentatrice Anne-Mar Zwart en boswachter Arjan Postma. Naar aanleiding van beelden van 16 verschillende webcams die overal in het land zijn opgehangen, praten ze met gasten over de ins en outs van de natuur.

Arjan Postma

Ze doen dat kneuterig knus op een boerderij, waarbij Arjan Postma zijn verhalen illustreert aan de hand van eenvoudige testjes die hij daar ter plekke uitvoert. De boswachter die geregeld te gast was in De Wereld Draait Door wordt er steeds vaker bijgehaald als er iets natuur-achtigs op de buis moet komen. In de nieuwe RTL 4-show Het Zijn Net Mensen geeft Arjan commentaar op de vragen en antwoorden in de quiz met presentator Paul de Leeuw.

Philip Freriks

Hoewel de voormalig nieuwslezer klaar is bij de NOS, is hij nog niet van de buis verdwenen. De presentator van De Slimste Mens is binnenkort samen met oud-weerman Erwin Kroll te zien in Mooi Weertje van Omroep Max.

Lang Leve de Lente komt van het BBC-programma Springwatch en is vanaf 26 mei te zien bij de EO.

Reageren