Piet Piraat wil ex-vrouw op brandstapel

22 augustus 2012 12:09 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Peter van de Velde, de man achter de Belgische kindervriend Piet Piraat, vecht op Facebook een openbare ruzie uit met zijn ex. En die is bepaald niet geschikt voor tere kinderzieltjes.

De vrolijkste piraat van de Benelux maakte zich boos door alimentatieproblemen met zijn ex-vrouw. “In de middeleeuwen werden zulke krengen op de brandstapel gezet,” stond op de Facebook-pagina van de acteur die zijn mond met zeep mag spoelen.

Alimentatie

Piet Piraat geeft uitleg over zijn boosheid: “Ik geef mijn ex vier jaar lang gratis woonruimte, meubelen en de cabrio, ik betaal elke maand alimentatie en het enige wat ik vraag is om mijn kinderen te zien, en dat gunt mijn ex me niet.”

Aangifte

Ex-vrouw Martine is enorm aangeslagen door het bericht: “Het was lang geleden dat ik nog zo had gehuild. Ik ben naar de politie gestapt, ge weet maar nooit als er iets gebeurt.”

Piet Piraat

Piet Piraat is een Belgische kinderserie van Studio 100, het bedrijf verantwoordelijk voor Samson & Gert en Kabouter Plop. De piratenserie is dagelijks te zien in de vroege ochtenduurtjes bij Z@pp.

Meer over