Pieter Jan Hagens over de mol

Iedere vrijdag lees je op Televizier.nl het verslag van het interview van Radio 2-diskjockey Hans Schiffers met de laatste afvaller van Wie is de Mol? Maar omdat er gisteren natuurlijk niemand uit het spel is geknikkerd, was presentator Pieter Jan Hagens vandaag te gast.

Hans: Niemand heeft het spel verlaten. Hoe komt dat?

Pieter Jan: "Dat had te maken met de supervrijstelling. Er waren twee groene fiches te verdelen en die werden allebei gevonden, door Sebastiaan en Annick. Daardoor kon de hele groep in het spel blijven en hoefde er niemand naar huis.

Hans: Fijn samenwerkende groep is dit hè?

Pieter Jan: "Nou, je zat Dennis flink in de haren hè?"

Hans: "Dat was wel even heftig ja. Ik wist zeker dat hij op z'n minst zat te mollen of nog erger. Maar misschien had ik wel een andere bedoeling met mijn escapades..."

Hans: Hoe is het om dit gade te slaan als presentator?

Pieter Jan: "Dat is heel leuk. Vorige keer is mij verteld wie de mol was. Dat hebben we toen ook gebruikt in het programma. Nu is het zo dat we van tevoren tegen elkaar hebben gezegd dat het handig zou zijn als ik niet zou weten wie de mol is. Je bent als presentator dan veel onbevangener. Je hoeft niet bang te zijn dat je iemand bijvoorbeeld te lang aankijkt. En dan zit je helemaal in het spel natuurlijk. Ik wist zeker dat ik wist wie de mol was. Ik vond het zelfs rottig dat het zo obvious was, en toen vloog hij er uit!" Tja, zo is De mol...

Schiffers.fm
Benieuwd naar het interview met Pieter Jan en wil je meer info over Hans (hij doet dit jaar zelf ook mee aan het Wie is de Mol?), hou dan de site van Schiffers.fm goed in de gaten. En denk jij te weten wie de mol is? Praat mee op het forum.

Reageren