Pieter van Vollenhoven in Boulevard

In de aanloop naar Koninginnedag is er ook bij RTL Boulevard weer volop aandacht voor het Nederlandse hof. Zo heeft royaltydeskundige Peter van der Vorst in de uitzending van vanavond een groot interview met prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

In het interview blikt Pieter onder meer terug op zijn eerste jaren aan het hof. "Ik zat toen niet goed in m'n vel, miste zelfvertrouwen." Daarnaast praat hij over zijn goede band met wijlen koningin Juliana en zijn ziekte (een paar jaar geleden werd bij hem de diagnose huidkanker gesteld).

Koninginnedag
Natuurlijk hebben Peter en Pieter het ook nog even over de aankomende Koninginnedag in Apeldoorn. Naar eigen zeggen heeft de hele koninklijjke familie daar ook nu weer ongelooflijk veel zin in.

RTL Boulevard is vanavond te zien om 18.30 uur op RTL 4.

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
Wat ga jij doen op Koninginnedag? Stem op de poll rechts onderaan op het forum en praat mee in het kersverse forumonderwerp! >>

Reageren