Pijnlijk! Cynthia Abma bijna weg bij Show Vandaag

24 maart 2014 11:09 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een half jaar geleden gaf Cynthia Abma een vaste baan op bij GTST om een van de vaste gezichten te worden bij Show Vandaag. Nu verdwijnt ze alweer.

Het gaat niet zo heel goed met de kijkcijfers van Show Vandaag en dus gaat SBS rommelen met de formule. Cynthia is het eerste slachtoffer van de veranderingsdrang, ze verdwijnt als een van de vaste gezichten.

Volgens een woordvoerder blijft de actrice/presentatrice wel betrokken bij het programma: „Ze zal nog wel af en toe te zien zijn, maar niet meer elke dag zoals nu.”

Cynthia gaat meer achter de schermen werken, en dat is wel pijnlijk. Nog niet zo lang geleden liet ze een mooie rol in GTST achter zich voor een carrière bij SBS 6. Terug naar de soap kan ze niet, Elvira Out heeft haar rol als Bianca Bouwhuis inmiddels naar volle tevredenheid van iedereen overgenomen.

Shownieuws

Er gaat nog meer veranderen bij Show Vandaag. Het programma gaat weer Shownieuws heten (net zoals Show Laat) en de rode bank wordt vervangen door een ouderwetse desk. Wat er met de rest van de vaste gezichten (Beau van Erven Dorens, Kees Tol, Marlayne Sahupala en Kim-Lian van der Meij, Patty Brard) gaat gebeuren is nog niet bekend.

Cynthia had grote ambities toen ze GTST verruilde voor SBS.

Meer over