Pip Pellens maakt comeback in GTST

11 december 2012 19:29 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na een pauze van anderhalf jaar maakt Pip Pellens, beter bekend als haar personage Wiet van Houten, binnenkort haar opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden.

De 19-jarige actrice maakte haar comeback zelf bekend in RTL Boulevard.

Wiet is terug

Na een afwezigheid van anderhalf jaar verliep de terugkeer op de set van 's lands meest populaire soap als vanzelf voor de actrice die van de adempauze gebruik maakte om haar school af te maken. "Iedereen was heel lief en leuk, het voelde alsof ik nooit ben weggeweest" 

Nieuwe stijl

Pips personage verliet GTST destijds omdat ze behoorlijk was doorgedraaid en moordlustig tekeer ging tijdens de bruiloft van Nina en Noud. Zelf had Wiet niet verwacht ooit nog in Meerdijk terug te keren, maar ze maakt haar opwachting als een geheel nieuw mens. "Wiet is nog steeds vrolijk en optimistisch", verklapt Pip, "Maar ze heeft wel een make-over gehad. Wiet heeft een nieuwe kledingstijl. Een beetje Madonna-achtige rock chick, maar dan meer rock dan chick, haha."

Hoe lang Wiet in de serie te zien is, blijft nog de vraag. "Voorlopig zit ik erin," besluit Pip. "Wie weet wat er kan gebeuren, ik geniet er van."

Meer over