Plannen voor Friends-film definitief van de baan

15 november 2012 13:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Zowel de makers als de acteurs zijn het er over eens: de succesvolle Amerikaanse comedyserie Friends krijgt definitief geen vervolg op het witte doek. 

Fans van de serie hopen al jaren dat de cast van de in 2004 gestopte comedy in navolging van Sex & The City  weer bijeenkomt in een film.

Geen schijn van kans

Maar Friends-regisseur en producent Kevin S. Bright benadrukte in een interview dat er geen schijn van kans is dat de vriendengroep ooit nog bijeenkomt: "Er zijn totaal geen plannen voor een reunie, laat staan een film. Friends was bedoeld als een knusse, kleine serie die je lekker thuis kan kijken. Dat valt niet te vertalen naar een film en dat moet je ook niet willen. De show is goed zoals ie was."

Joey ziet het niet zitten

Ook acteur Matt LeBlanc, beter bekend als Joey, doet een duit in het zakje en legt uit waarom een reunie film een slecht idee zou zijn. "Iedereen heeft een eigen beeld van hoe de personages vandaag de dag zouden zijn, dus als je voor één interpretatie kiest, stel je sowieso de meerderheid van de fans teleur. Nee, het is beter een ieders fantasie in stand te houden."

 Toch toe aan een dosis Friends op z'n tijd? Je kan alle seizoenen van de serie winnen op blu-ray. Hoe? Door HIER te klikken.

Meer over