Plenty bekend volk in Gooische Vrouwen-film

De Gooische Vrouwen-film die op dit moment door Linda de Mol en haar team uit de grond wordt gestampt, staat van alle kanten bol van de BN'ers uit de tv-, film-, theater- en showbizwereld.

Independent Films, dat de film produceert, maakt een castlijst bekend. Daar zitten heel wat bekende namen tussen.

Natuurlijk is daar de seriecast van Gooische Vrouwen, die zowat in zijn totaliteit naar het witte doek wordt getild. Natuurlijk de dames (Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk), maar ook de heren (Peter Paul Muller, Leopold Witte, Daniel Boissevain, Derek de Lint, Alex Klaasen en Marcel Musters) zijn goed vertegenwoordigd.

BN'ers
Daarnaast komen er nog tal van bekende gezichten langs: Jeroen van Koningsbrugge, René Froger, Remko Vrijdag, Loes Luca, Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Paul Groot, Monic Hendrickx en Koen Wauters zouden al getekend hebben.

De film gaat verder waar de serie stopte. De dames zijn hun eigen kant op gegaan, maar niet per definitie succesvol. Ze gaan smane naar Frankrijk op vakantie en maken dan weer heel wat mee. Vanaf maart 2011 zijn die avonturen in de bios te zien.

Reageren