PMEW Extra | Premièrekaarten Nightmare on Elmstreet

Op woensdag 19 mei vertoont Veronica de premièrefilm Nightmare on Elmstreet in bioscoop Pathé De Munt in Amsterdam. Televizier geeft met deze extra Praat Mee & Win-actie 2 x 2 kaarten weg!

Voor deze periode stond eigenlijk geen Praat Mee & Win-actie gepland vanwege de nog steeds lopende verkiezing van Het Beste Showprogramma Aller Tijden. Maar een extra actie met kaarten voor de spannende film Nightmare on Elmstreet konden we natuurlijk niet negeren.

Veronica's Meimaand Filmmaand
De hele maand mei staat tv-zender Veronica als vanouds in het teken van de Meimaand Filmmaand. Dit jaar zendt Veronica tijdens de Meimaand Filmmaand meer premièrefilms uit dan ooit tevoren. De hele maand mei kunnen filmfans genieten van de nieuwste films op tv, maar ook in de bioscoop!

Première
Wilt u op woensdag 19 mei over de rode loper ontvangen worden met champagne, als eerste in Nederland genieten van de premièrefilm Nightmare on Elmstreet en dansen op de afterparty tussen de BN’ers?

Praat dan mee... en win!
Alle actieve forumleden van Televizier.nl kunnen de prijs winnen. Interesse? Praat dan regelmatig mee op ons forum of reageer op ons nieuws en praat mee over elk onderwerp dat u interesseert. U dingt dan automatisch mee naar deze mooie prijs.

Let op: deze actie loopt tot en met 11 mei, de premièrefilm wordt op 19 mei vertoond in Amsterdam.

Reageren