Politiek24 wordt tijdelijk Sport24

Het politieke themakanaal Politiek 24 wordt tijdens het zomerreces van de Tweede Kamer weer tijdelijk omgedoopt tot Sport 24.

Van zaterdag 10 juli tot en met vrijdag 27 augustus kunnen sportliefhebbers via het sportthemakanaal kijken naar live-verslaggeving van onder andere hockey en zwemmen.

Extra
Hockeyliefhebbers komen aan hun trekken door de uitzendingen van de Champions Throphy. Qua zwemmen is het Europees kampioenschap te zien. Ook zendt het kanaal atletiek (EK en Diamond League) uit.

Op Sport 24 worden vooral programma's uitgezonden als extra aanvulling op de reguliere NOS-uitzendingen. Alle evenementen die op het themakanaal worden uitgezonden, zijn ook te zien op nos.nl of in Studio Sport.

Wereldkampioenschap
Het is niet de eerste keer dat de NOS tijdens het reces in de Tweede Kamer het themakanaal overneemt. Vorig jaar werd Politiek 24 ook al tijdelijk Sport 24.

Vreemd is dat niet. Politiek 24 is de digitale televisiezender van de NOS en is in zijn geheel gewijd aan de Haagse politiek.

Tijdens de zomer is natuurlijk bij de NOS het WK Voetbal al te volgen. Ook neemt de publieke zender de uitzendingen van de Tour de France voor zijn rekening. Andere sportevenementen zullen te zien zijn bij de commerciële omroepen, Eurosport en buitenlandse zenders, en in samenvattingen bij NOS Studio Sport.

Reageren