Poll | Talentenjacht op tv onzin

Uit een poll die de afgelopen weken op Televizier.nl liep, is gebleken dat het gros van de bezoekers van onze website niet bijzonder zwaar tilt aan de tv-talentenjachten die ons land rijk is.

Zo'n 36 procent van alle ruim 1200 stemmen was het 'helemaal eens' met onze stelling dat 'Tv-talentenjachten grote onzin' zijn. Nog eens 33 procent zei 'Ach, het zijn gewoon spelletjes'.

Slechts 25 procent van de stemmers gelooft heilig in het maatschappelijk nut van de tv-talentenjachten, en stemde dus in met het standpunt 'Onterecht: er komen sterren uit voort'.

Nieuwe poll
Inmiddels staat er al weer een nieuwe poll op Televizier.nl. We vragen ons dit keer af op welk 'tv-najaar' van welke zendergroep u zich het meest verheugt.

Kijkt u het meest uit naar een of meerdere programma's van RTL (4, 5, 7, en/of 8), van SBS (SBS 6, NET 5 en/of Veronica) of de Publieke Omroep (Nederland 1, 2 en/of 3)? Vertel het ons en stem! Het is een lastige keuze, dat weten we, maar we gaan ervan uit dat de meeste tv-kijkers wel degelijk een voorkeur hebben.

U vindt de poll overal verspreid op de website; altijd in de rechterkolom (maar in ieder geval op de voorpagina van Televizier.nl onderaan).

Reageren