Popstars terug op 14 augustus

SBS 6 komt terug met een nieuwe editie van talentenjacht Popstars. Vanaf 14 augustus strijden kandidaten weer om de titel van 'nieuwste popsensatie'. Nieuw dit jaar zijn mystery popstars: bekende zangers en zangeressen die in het diepste geheim naar de auditieruimtes komen en daar anoniem deelnemen aan de auditierondes. Aan de jury de taak om te ontdekken wie de mysterieuze deelnemers zijn.

Popstars is net als voorgaande editie op zoek naar dé popsensatie van Nederland. Dit seizoen maakt de jury echter in de finale pas bekend waar ze naar op zoek zijn. Dat kan een solist zijn, een duo of een groep.

6500 aanmeldingen
Voor dit jaar hebben zich meer dan 6500 kandidaten aangemeld voor het programma. Dat is een verdubbeling van het aantal aanmeldingen ten opzichte van de vorige auditierondes. In de eerste aflevering komen veel nieuwe en opvallende deelnemers en een paar oude bekende doorzetters voorbij.

De jury bestaat dit jaar weer uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen, de presentatie wordt weer gedaan door Gerard Joling en Nance.

Conga
In Nederland zagen vorig seizoen maar liefst 2,3 miljoen mensen tijdens de finale hoe Déon, Steffie en Brandi tot de winaars van Popstars 2008 werden verkozen.

Onder de naam Red! behaalden zij een nummer 1-hit met hun single Step into the light. Na hun tweede single Guilty hebben ze onlangs de zomerhit Conga uitgebracht.

Reageren