Portia is blij dat ze Ellen niet is

Ze zijn een waar glamourstel, maar hebben duidelijk ieder zo hun voorkeuren. Actrice Portia de Rossi is blij dat ze géén jurylid is bij American Idol. Alleen is ze er wel iedere week bij, omdat haar vrouw Ellen DeGeneres natuurlijk wél in die jury zit.

Zodoende werd het voor Portia dan ook geen kwestie meer van 'Idols voor de lol', maar een familiezaak. En dat bevalt haar prima, zo zei ze in een interview.

Jurylid
Portia: "Ik ben echt een onderdeel van American Idol nu. Ik ga naar iedere opname omdat ik het leuk vind om erbij te zijn, en ik wil Ellen steunen." Maar: "Ik ben alleen heel blij dat ik zelf geen jurylid ben."

Te lief
De actrice kan het namelijk niet aanzien dat Ellen soms haar best moet doen om aardig te blijven tegen kandidaten.

"Het is zwaar. Vooral als er kandidaten meedoen die niet zo goed zijn. Want ik wéét dat ze zich dan in een enorme bocht gaat wringen om die mensen toch wat positiefs te zeggen. Ze houdt er namelijk niet van om mensen te beoordelen. Ze heeft een hele positieve instelling, houdt er niet van om te bekritiseren. Het is dus nogal moeilijk voor haar om de rol van jurylid te spelen. Ze wil die mensen een gedegen advies geven, maar ze wil ook weer niet te negatief zijn."

Desalniettemin lijkt Ellen bij de rest van Amerika in de smaak te vallen: American Idol scoort als vanouds goed, en het nieuws dat Ellen plaats zou nemen in de jury werd eerder al met luid gejuich ontvangen.

Reageren