Powned en Wakker Nederland: 'rechts' naar omroep

Op de valreep vóór 1 april is bijna geheel duidelijk welke aspirant omroepen kans maken om vanaf 2010 uit te gaan zenden op de zenders van de publieke omroep. En, net zo interessant: welke het niet zullen gaan halen.

De aspiranten Piep, TV Oranje, SME, De Vrije Omroep, ZiCoTV, PopNed, Omroep C, Zenit en Doe nou meehee zullen voor zover nu bekend allemaal terug naar de tekentafel moeten. De enige overwinnaars uit de race zijn, zoals al bekend, Powned en Wakker Nederland.

Aantallen
Powned is de 60.000 leden al voorbij, Wakker Nederland heeft er in ieder geval 50.000. De afvallende omroepen, voor zover de stand bekend is, zijn nu Omroep C met 46.739 leden, TV Oranje met 36.500 en Popned met 3.344 leden.

Van SME, Piep, Zenit, Zico tv, De Vrije Omroep en Doe nou meehee zijn ledenaantallen (nog) niet bekend, maar zij hebben ook nog niet bekend gemaakt de ledendrempel nu (stand 31-03, 21.30 uur) gehaald te hebben.

Poll
Welke van de 11 aspirant omroepen verdient volgens jou een plekje in het publieke bestel? Geef je stem op onze poll op de Forumpagina (rechts onderaan!).


Extra:
- ga naar alle artikelen op Televizier.nl >>
- hier vind je het complete Televizier.nl forum >>

- nog geen lid van Televizier.nl? Registreer je hier gratis >>


Reageer
Negen afvallers, twee winnaars. En terecht! Of niet?

Reageren