Prem Radhakishun stopt met radiowerk

Prem Radhakishun is klaar met radio. Na een hoogopgelopen ruzie met omroep NTR gooit de markante presentator er het bijltje bij neer.

De presentator verklaarde in een interview met BNR Nieuwsradio dat hij ontevreden is over de wijze waarop hij wordt behandeld op Radio 1.

Geen nieuws
Prem pikt het niet langer dat zijn programma PREMtime op nieuwszender Radio 1 wordt onderbroken door nieuws. De presentator wil zelf kunnen bepalen wanneer nieuws belangrijk genoeg is om zijn programma te onderbreken. Ook frustreert het hem dat andere Radio 1-programma's niets lijken te doen met het nieuws dat uit zijn programma komt.

Conflict
Prem en zijn broodheer NTR kunnen het niet eens worden over deze kwesties en daarom stopt Prem per 1 september met PREMtime op de radio, wel zal hij voor de zender op tv actief blijven.

DWDD
Overigens is Prem niet vies van een relletje en zit zelden verlegen om een opvallende uitspraak. Dat kwam hem in november 2010 duur te staan toen hij in De Wereld Draait Door de suggestie opwekte dat Volkskrant-recensent Jean Pierre Geelen het met kleine jongetjes zou doen. Prem werd toen een seizoen lang verbannen uit het programma.    

Reageren