Presentator Anderson Cooper stuurt ‘Human Barbie’ de studio uit

23 mei 2012 14:18 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een Amerikaanse talkshow verliep wat anders dan gepland. Presentator Anderson Cooper kapte zijn interview met een vrouw af nadat zij vertelde haar dochter botox te willen geven. ‘Human Barbie’ kon de studio verlaten.

De vrouw is zelf een groot fan van plastische chirurgie en lijkt als twee druppels water op Barbie. Voor dochter Poppy heeft ze net zo’n toekomst in gedachten. „Ik heb liever dat ik haar de mogelijkheid geef om botox te proberen en er toezicht op heb, dan dat ze het internet opgaat en er een voodoo medicijnman voor weet te strikken.”

Vreselijk
Dit schoot Anderson Cooper in het verkeerde keelgat. „Ik vind je vreselijk en wil eerlijk gezegd niet meer met je praten. Ik stop met dit interview”, zei Anderson, waarop levende Barbie de studio verliet. Achteraf zei Anderson spijt te hebben dat hij haar had uitgenodigd voor de show. „Ik probeer vriendelijk te zijn voor iedereen, maar ik had het idee dat zij niet eerlijk was en alleen maar publiciteit wilde.”

Borstvergroting
Sarah Burge zoals ‘Human Barbie’ in het echt heet, heeft inmiddels voor 500.000 dollar aan haar lijf laten sleutelen. Voor haar dochters achtste verjaardag maakte ze alvast een voucher voor een borstvergroting. „Poppy smeekte me om een borstvergroting, dus maakte ik een voucher zodat ze het kan laten doen als ze zestien is.” Dochterlief was in de zevende hemel met haar cadeau. „Ik kan niet wachten om net zulke grote borsten als mama te krijgen.”

Bekijk hieronder het fragment waarin Anderson levende Barbie de studio uitstuurt.

Meer over