Presentator Eddy Zoëy vervangen bij Expeditie Robinson

Eddy Zoëy is door RTL 5 gepasseerd als presentator voor het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dat vertelde hij in de Coen & Sander Show op 3FM

Eddy Zoëy presenteerde de realityshow sinds 2009. Zelf snapt hij niet zo veel van de beslissing van RTL 5: „Ik ga Robinson niet doen. En daar ben ik zelf ook nog een beetje verbaasd over. Het was eigenlijk de bedoeling dat we dit later naar buiten zouden brengen, maar ik ga er niet over liegen."

financieel
Waarom hij wordt vervangen weet Eddy niet. „Wat ik heb gehoord, is dat het financieel niet zou uitkomen. Maar ik zou het voor hetzelfde geld gedaan hebben als vorig jaar." Eddy vermoedt dat de komst van een nieuwe zenderbaas bij RTL 5 van invloed is op de beslissing. 

vaag
Dennis Weening wordt genoemd als vervanger, maar daar gelooft Eddy niet in. „Ik vind hem een hele goede presentator, maar hij deed ooit als kandidaat mee aan Expeditie Robinson en is toen zelf gestopt om hele vage redenen."

schoonheidsprijs
Of dit einde verhaal is voor de presentator bij de omroep weet hij nog niet. „Dit is gebeurd en het verdient niet de schoonheidsprijs, maar we gaan kijken wat we kunnen doen.”

Reageren