Pride kijk je bij OUTtv

29 juli 2021 12:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© OUTtv
Haal deze zomer de Pride in huis met PrideTV! Pride Amsterdam viert deze zomer haar 25-jarig jubileum en met OUTtv hoef je niks van dit evenement te missen. Op de lifestylezender zie de beste talkshows, debatten, interviews, en de beste LHBTI-films, -series en -documentaires.

OUTtv is dé lifestyletelevisiezender voor de gay- en open-minded met internationaal succesvolle tv-programma’s, spannende LHBTI-series, rauwe reality, indrukwekkende documentaires, hysterische telenovella’s, gay romcom’s, award-winning films én OUTtv-originals. Hierbij een aantal OUTtv tv kijktips tijdens Pride.

Meer LHBTQI+? Check de beste film- en serietips hier!

PrideTV LIVE

Van 31 juli tot en met 8 augustus viert Pride Amsterdam haar 25-jarig jubileum en met OUTtv ziet je eerste om niks van dit event te misse. Elke dag tussen 09:00 en 23:59 zendt OUTtv LIVE PrideTV uit, het LIVE tv-kanaal van Pride Amsterdam en Salto. Bekijk de beste talkshows, debatten, interviews, achtergrondverhalen en de beste LHBTI-films, -series en -documentaires. Haal deze zomer de Pride in huis met PrideTV.

Copenhagen WorldPride LIVE

  • Van 18 t/m 21 augustus neemt OUTtv je de grens over naar Denemarken voor Copenhagen WorldPride en de Eurogames. 
  • 18 augustus om 18.00: EuroGames Opening Ceremony
  • 19 augustus om 19.00 uur: Under the Rainbow concert
  • 20 augustus om 19.00 uur: Copenhagen Drag Night
  • 21 augustus om 19.00 uur: Copenhagen WorldPride 2021 Closing Ceremony

Naar de programmering van OUTtv 

Crazy for Madonna 

Documentaire over de Queen of Pop en haar illustere carrière van inmiddels ruim vier decennia. Haar strijd voor vrouwenrechten, LGBTQ-rechten en vrede tussen religies hebben Madonna gemaakt tot een icoon die met haar werk de muziek-, mode- en filmindustrie overstijgt.

Crazy for Madonna zie je op donderdag 26 augustus om 22.00 uur bij OUTtv

Drive Me Home 

De twee jeugdvrienden Antonio en Agostino groeiden samen op, op het platteland van Sicilië, wanhopig om te ontsnappen aan het leven in hun kleine dorp en de wereld te ontdekken. Nu, in de dertig, wonen ze allebei in het buitenland maar hebben ze elkaar al jaren niet meer gezien. Wanneer Antonio op een dag ontdekt dat zijn ouderlijk huis, dat al lange tijd leeg staat, op het punt staat te worden verkocht, begint hij aan een reis om zijn oude vriend te vinden en terug te reizen naar Sicilië om het terug te eisen.

Drive me home zie je op zaterdag 28 augustus om 22.30 uur bij OUTtv

Meer over