Prijsknaller in Deal or no deal

Nog nooit won een kandidaat in Postcode Loterij: Deal or no deal zo'n hoge prijs. Na vierhonderd afleveringen was het eindelijk zover. Een kandidaat wint de hoofdprijs van 250.000 euro. Het is nog de vraag wie de winnaar is...

De hoogste prijs die een kandidaat tot nu toe won, was 100.000 euro. Wanneer de uitzending met de grote prijswinnaar van 250.000 euro wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Succes
Deal or no deal trekt niet alleen in Nederland veel kijkers. In meer dan 25 landen is het dé kijkcijferhit onder de spelshows. Twintig kandidaten doen mee aan het zenuwslopende spel.

Deal
Iedere deelnemer heeft een doos met daarin een geldbedrag van vijf tot 250.000 euro. De kandidaat die de openingsvraag goed beantwoordt, komt naar voren en mag de andere dozen wegspelen. Het spel wordt zo nu en dan onderbroken door een bod van de bank. Het is aan de deelnemer om een 'deal' te sluiten of te besluiten om verder te spelen.

Steun
Natuurlijk staat presentator Beau van Erven Dorens altijd voor de kandidaten klaar om hen te steunen bij het besluit: deal or no deal? Het programma is iedere werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 5.

Reageren