Private Practice op 3 januari terug

De successerie Private Practice komt op 3 januari terug op de buis bij NET 5. In het vierde seizoen van de dramaserie Private Practice komen vriendschappen en relaties onder druk te staan.

In de serie draait het om Addison Montgomery (Kate Walsh) en haar collega’s van de Oceanside Wellness kliniek. Daar wordt onderling wat afgerommeld en dit zorgt voor de nodige problemen.

Ook blijkt liefde niet overal tegen bestand, als één van de artsen een vreselijke gebeurtenis meemaakt. Private Practice is elke maandag om 20.30 uur te zien.

Spanningen
In het afgelopen seizoen was te zien hoe Dell (Chris Lowell) door een auto-ongeluk om het leven kwam. De artsen hebben het verlies van hun collega nog niet kunnen verwerken en komen samen om hem te herdenken. Daarbij moeten ze een onderkomen zien te vinden voor Dells dochtertje Betsy.

De onderlinge conflicten lopen hoog op wanneer Addison en Sam (Taye Diggs) aankondigen dat ze een relatie hebben. Naomi (Audra McDonald) kan dit moeilijk verkroppen en neemt afstand. Violet (Amy Brenneman) en Pete (Tim Daly) beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven en gaan trouwen. Ook lijkt het geluk Cooper (Paul Adelstein) en Charlotte (KaDee Strickland) toe te lachen, maar dan maakt Charlotte een gebeurtenis mee die haar voor de rest van haar leven zal tekenen.

Succes

Private Practice is de spin-off van de populaire ziekenhuisdrama Grey’s Anatomy en wordt erg goed bekeken in Nederland. Personages uit beide series zijn regelmatig over en weer in een gastrol te zien. Naast Grey’s Anatomy is Private Practice de best scorende buitenlandse serie van Net5. Afgelopen seizoen trok Private Practice een gemiddeld marktaandeel van maar liefst 18,9% in de voor Net5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20-34 jaar.

Meer over:

Reageren