Private Practice terug op NET 5

NET 5 brengt vanaf maandag 24 mei nieuwe afleveringen van de dramaserie Private Practice, de succesvolle spin-off van Grey’s Anatomy.

In het vervolg van het derde seizoen reist Dr. Mark Sloan (Eric Dane, oftewel McSteamy) Addison (Kate Walsh) achterna van Seattle naar Los Angeles.

Hij wil zijn zwangere dochter door Addison laten opereren in de Oceanside Wellness kliniek en raakt daarbij erg gecharmeerd van zijn tijdelijke leefomgeving.

Opschudding
Daarnaast hebben de andere artsen van de privékliniek ook weer hun handen vol aan hun patiënten én zichzelf. In de aflevering van 24 mei, ‘Another Second Chance’ getiteld, zorgt de komst van Mark voor de nodige opschudding in het Oceanside: hij legt het namelijk weer aan met Addison, wat jaloezie oproept bij Sam (Taye Diggs).

Daarnaast blijkt Mark een verrassende invulling met betrekking tot de opvoeding van zijn kleinkind in gedachten te hebben. Naomi (Audra McDonald) en Dell (Chris Lowell) proberen ondertussen goede ouders te zijn voor hun dochters, maar lopen tegen problemen aan. Violet (Amy Brenneman) en Cooper (Paul Adelstein) zijn het totaal niet eens over de behandeling van een patiënt. Bovendien lijkt de relatie tussen Cooper en Charlotte (KaDee Strickland) niet meer te redden.

Personages
Private Practice is afgeleid van het populaire ziekenhuisdrama Grey’s Anatomy, dat zich afspeelt in het Seattle Grace Hospital. Gynaecoloog Addison Forbes Montgomery maakt in Private Practice een nieuwe start in een privékliniek in Los Angeles. Karakters uit beide series zijn regelmatig over en weer in een gastrol te zien en er zijn meerdere cross-overafleveringen gemaakt. Zo reist Dr. Mark Sloan met zijn zwangere dochter af naar Los Angeles.

Reageren