Pushing daisies blijft bij Net 5

We hebben gisterenavond kunnen zien hoe het eerste seizoen van Pushing daisies eindigde. We zullen het nu dus een tijdje zonder avonturen van Ned 'the piemaker' moeten stellen, maar het goede nieuws is: Pushing daisies komt zeker terug bij Net 5!

Er gebeurde heel wat in de aflevering van gisteren: Chuck vergaf Ned voor het feit dat hij verantwoordelijk was voor de dood van haar vader, brombeer Emerson bleek ook een gevoelige kant te hebben en 'last but not least': Lily bekende aan Olive dat ze niet Chucks tante, maar haar moeder is.

Wachten
Nederlandse fans blijven voorlopig nog wel even met deze vragen zitten, want hoewel het tweede seizoen sinds 1 oktober in Amerika te zien is, moeten wij nog een tijdje wachten op nieuwe afleveringen. Het goede nieuws is dat Net 5 al wel het tweede seizoen van Pushing daisies heeft aangekocht, maar het is nog niet bekend wanneer ze dat mogen gaan uitzenden.

Onmogelijke liefde
Maar dat de liefde tussen Ned en Chuck ook in het tweede seizoen danig op de proef wordt gesteld staat nu al vast. "Chuck wil niet meer dat alles alleen maar om Ned draait", aldus actrice Anna Friel. "Ze wil zich meer op haar eigen leven gaan richten. Dat moet ook wel, aangezien haar tantes achter haar geheim komen."

Klooster
Ned krijgt het naast zijn gecompliceerde relatie met Chuck ook weer druk met het oplossen van de nodige bizarre moordzaken. "Het leuke is dat we dit seizoen wat vaker The Pie Hole uitkomen", legt Lee Pace uit. "Zo zijn we deze keer ook vaak in een klooster te vinden."

Geduld
Klooster? Jawel, een van de hoofdpersonages houdt The Pie Hole namelijk voor gezien en gaat het klooster in. Je zou misschien denken dat dit om een van Chucks tantes gaat, maar niets is minder waar: het is is namelijk Olive (Kristin Chenoweth)!

Alles weten over Pushing daisies? Bekijk hier onze speciale programmapagina.

Bekijk hier de trailer van seizoen 2:

Reageren