Quintis Ristie 50 kilo lichter

Quintis Ristie is de afgelopen zeven maanden 50 kilo afgevallen. De presentator woog jarenlang 180 kilo. „Ik had een maagomvang van een meter, het was een bodemloze put."

Bij de Coen en Sander Show op 3FM vertelde Quintis hoe hij zijn afvalrace aan heeft gepakt. „Ik ben met een psycholoog aan de gang gegaan want ik leefde om te eten, terwijl het gaat om het leven. Ik heb een ingreep moeten doen, ik had een maagomvang van een meter, een bodemloze put was het. Mijn maag moest kleiner gemaakt worden en nu eet ik bewuster en neem ik de tijd om te eten."

131,3 kilo

Op dit moment weegt Quintis 131,3 kilo schoon aan de haak. „Ik ben dus twee koffers die je meeneemt op vakantie afgevallen en zit lekkerder in m'n vel en ben energieker. Ik kan een heleboel dingen doen die ik vroeger niet kon. Laatst heb ik een shirt gekocht dat ik heel leuk vond en waarvan ik niet dacht dat ik erin zou passen." Quintis is nog niet klaar met dunner worden: „Ik denk dat ik heel gelukkig zou zijn rond de 100 kilo. En wil nooit meer meer dan 120 kilo wegen."

 

Reageren