Radar helpt u van Facebook af

13 februari 2012 16:48 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Terwijl het soms lijkt dat iedereen met social media in de weer is, laten ook heel veel mensen Facebook, Twitter en Hyves links liggen. Maar als je eenmaal een account hebt, blijkt het nog niet zo eenvoudig er vanaf te komen.

In een eerdere uitzending besteedde het Tros-programma Radar al aandacht aan Facebook. Omdat er zoveel reacties op kwamen, laat presentatrice Antoinette Hertsenberg vanavond zien hoe een account gewist kan worden.

Alle details worden stap voor stap op televisie getoond, zodat het zeker moet lukken. Het zal de volksstammen Facebook-verslaafden wel verbazen, maar er zijn ook heel veel mensen die er juist vanaf willen. En dat blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig te zijn. 

Dit laat de Tros weten: “Sommige mensen kunnen niet meer zonder hun Facebook-pagina. Anderen vinden juist dat er teveel mensen meekijken. Radar besteedde in de uitzending van 2 januari uitgebreid aandacht aan social media. Naar aanleiding van deze uitzending ontving de redactie van veel mensen de vraag hoe je Facebook opzegt. Vanavond uitleg hoe dat moet en waar je daarbij op moet letten.”

Meer informatie lezen, of de uitzendingen van Radar terugkijken kunt u hier.

Meer over