Radio Ring 2010 | De Tweede Ronde!

Op weg naar de laatste ronde van de AVRO Gouden RadioRing 2010, kan er nog gestemd worden op de drie hoogst geplaatste programma's. Dit jaar allemaal 3FM titels.

Dus of andere zenders dan 3FM daar heel veel ophef over gaan maken, valt zeer te betwijfelen. En waar 3FM nou reclame voor moet maken is ook niet duidelijk. Gaan ze voor Giel, dan vallen ze Ekdom en Veenstra af. Moet Gerard reclame voor zichzelf maken, roept hij dan op Arbeidsvitamine te stemmen als eerbetoon aan zijn negenjarig en onlangs afgeronde dj-bestaan van het best beluisterde 3FM programma? Of gaat hij voor zijn vrijdagavond keetshow, die nog niet is gestopt?

Giel, Gerard of Michiel?
Kortom, die tweede ronde zal dit jaar heel anders zijn dan de voorgaande edities. Hoe het ook zij, de titel met de meeste stemmen wint, dus niets zeggen of melden is ook onverstandig. Vrijdagmiddag rond kart voor vier weten we het zeker, dan staan Giel, Gerard en Michiel met z’n drietjes op het belangrijkste radiopodium van het jaar. Drie collega’s die het elkaar allemaal gunnen maar toch graag zelf een keertje willen winnen.

Luister naar de uitreiking vrijdag 22 oktober in de AVRO Roodshow, op Radio 2, vanaf 14 tot 16 uur!

Stemmen
De tweede stemronde loopt van donderdag 21 oktober 10:00 uur (en geen minuut eerder) tot 22 oktober 14:00 uur (en geen minuut later). Eerder of later uitgebrachte stemmen zijn ongeldig en worden niet meegeteld.

Bel of sms
De stemnummers voor de AVRO Gouden RadioRing 2010 zijn:
SMS naar 5200 (Tarief ยค 0,35)
Tik in:
Ring 1: AVRO Arbeidsvitaminen
Ring 2: Ekstra Weekend
Ring 3: GIEL!

Bellen kan ook, naar: 0909-8855.
AVRO Arbeidsvitaminen van 3FM kies 1,
Ekstra Weekend van 3FM, kies 2
Giel van 3FM, kies 3

Reageren