Radiozender 100% NL komt een eigen tv-zender

Radiozender 100% NL start een eigen televisiezender waarop 24 uur per dag clips, concerten, interviews en programma’s met Nederlandse artiesten te zien zullen zijn.

100% NL TV is de naam voor de nieuwe zender en wordt in samenwerking met Lite TV gerealiseerd. “De komende maanden zullen wij in gesprek gaan met de tv-maatschappijen, om 100% NL TV op te laten nemen in de digitale tv-pakketten“, aldus Lite TV-baas Robert Herder. Volgens Herder is er nog wel plek voor een Hollandse tv-zender. “Wij geloven erg in 100% NL TV en de samenwerking met 100% NL. De hitlijsten staan vol met Nederlandse artiesten en programma’s als The Voice of Holland scoren enorm. Toch is er nog geen televisiezender die hier 24 uur per dag aandacht aan besteedt.”

100 % NL is blij met de zender

Carlo de Boer, baas van 100% NL, is ook enthousiast: “Op de radio heeft 100% NL inmiddels al 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week en uit onderzoek blijkt dat ruim 5,9 miljoen verschillende Nederlanders een voorkeur hebben voor Nederlandse popmuziek. Hoog tijd voor een tv-station dat in deze behoefte gaat voorzien”.

Reageren