Rafaëlla zat in afkickkliniek

Rafaëlla Paton, de winnares van de derde editie van Idols, verkeerde de afgelopen tijd in een afkickkliniek in Thailand. Ze was verslaafd aan drank en drugs. 

Op televisie zong Rafaëlla de sterren van de hemel in De Beste Zangers van Nederland, in werkelijkheid vertoefde de donkere schone in een afkickkliniek in Thailand. In weekblad Privé vertelt ze hoe erg de situatie precies was: „Ik heb grote problemen met alcohol en drugs gehad. Ik heb in een kliniek gezeten en was echt helemaal de weg kwijt. Mijn therapeut zei: 'Kijk naar Amy Winehouse. Als je zo doorgaat, ben je eind 2013 dood.'”

Javier Guzman

Als het goed is, zijn alle verslavingen nu de deur uit en blijft Rafaëlla voorlopig nog leven. Ze is niet de eerste bekende Nederlander die naar Thailand afreist voor een afkicktrip. Cabaretier Javier Guzman ging vorig jaar die kant op vanwege een pittige cocaïne-verslaving.

Outfit

Twee jaar geleden kwam Rafaëlla nog nog een heel eind in The Voice of Holland, ze deed in 2012 ook mee aan het Nationaal Songfestival en viel daar vooral op vanwege haar bloterige outfit. 

Reageren