Rake klappen voor Barbie? (Update)

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit de tv-serie Oh Oh Cherso, zou vanwege een aantal uitspraken over Amsterdam rake klappen hebben gekregen van Amsterdammers die daar niet blij mee waren. Update: het beircht bleek niet waar.

Update: onderaan!
---

Origineel bericht 27-09-2010:
Rake klappen voor Barbie


De blondine die geen blad voor haar mond neemt had in de serie negatieve uitspraken gedaan over Amsterdammers. Dit viel slecht bij een paar inwoners van de hoofdstad en gaven Barbie rake klappen toen ze haar tegenkwamen op de Scheveningse boulevard.

Volgens Showbiznewz.nl hebben verschillende bronnen melding gemaakt van het handgemeen. De klappen blijken flink te zijn aangekomen, want Samantha moest onmiddellijk naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan haar verwondingen.

Niet bij De Leeuw
De mishandeling zou ook de reden zijn waarom Barbie niet lijfelijk aanwezig was in de tv-show van Paul de Leeuw, maar alleen telefonisch. Ze gaf daarbij een keelontsteking als reden voor haar afwezigheid.

De vakantievierders zijn inmiddels uitgegroeid tot ware culthelden en waren al te gast in de programma's Life4You, RTL Boulevard en De Wereld Draait Door. Binnenkort verschijnt ook een dvd met de heftigste scènes uit Oh Oh Cherso.

---

Update 27-09-2010:
Het nieuws bleek onjuist


Het nieuws dat Barbie, uit RTL5-kijkcijferhit Oh Oh Cherso, klappen zou hebben gekregen, zijn onzin. Dat liet een woordvoerder van RTL 5 desgevraagd weten aan NU.nl.

Diverse media, waaronder ook Televizier, brachten maandag het nieuws dat Barbie aangevallen zou zijn vanwege negatieve uitspraken over Amsterdam. Ook op Twitter werd er veel over het vermeende voorval gepraat.

Het blondje zou afgelopen weekend een aantal Amsterdammers tegen het lijf zijn gelopen die haar uitspraken niet waardeerden, en haar vervolgens zo toetakelden dat ze naar het het Haagse Bronovo-ziekenhuis moest worden afgevoerd. Van het hele verhaal is volgens de woordvoerder niets waar - hoe het verhaal de wereld in kwam, is niet bekend.

Reageren