Ralf Mackenbach treedt op tijdens finale Junior Eurovisie Songfestival

Ralf Mackenbach verzorgt tijdens de Europese finale van het Juniorsongfestival een spetterend optreden. Bekend terrein voor de jonge zanger, hij won het festival in 2009.

Dit jaar wordt de Europese variant van het Junior Songfestival voor de tweede maal verzorgd door Nederland. Tijdens de live finale op 1 december zal zanger en danser Ralf Mackenbach optreden.

'Onze nationale trots'

De Avro noemt Mackenbach in haar aankondiging 'onze nationale trots' en dat is niet geheel onterecht. In 2009 won Mackenbach zelf het festival dat toen in Oekraïne werd gehouden met het zelfgeschreven nummer Click Clack. Hij brengt dit nummer op 1 december ten gehore, samen met zijn nieuwe single This Is Our Party. 

Waanzinnig veel zin in

Ralf lijkt zelf weinig last te hebben van spanning.  “Het is voor mij een eer om een gastoptreden te mogen verzorgen. Ik heb er waanzinnig veel zin in om zelf op te kunnen treden, maar zie vooral ook uit naar de prestaties van alle deelnemende landen!“.

Het Junior Songfestival vindt plaats in de Heineken Music Hall en wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Ewout Genemans.

Reageren