Ranking the Stars bestaat 10 jaar

Ranking the Stars bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. Uiteraard met veel champagne, Bekende Nederlanders en hilarische taferelen.

We vieren onze tiende editie op een heerlijke manier. Vrijwel elke week zitten er nieuwe sterren tegenover me”, zegt presentator Paul de Leeuw. „Ik verheug me zo op deze mix van kandidaten, het zorgt voor heel veel afwisseling en ik blijf lekker de enige constante factor.” De Leeuw wreef zich een paar weken geleden al in de handen bij de gedachte aan de tiende reeks van Ranking the Stars.

Wisselende gasten

Het programma, waarin bekende Nederlanders zichzelf en elkaar rangschikken, moet deze editie nog feestelijker worden dan gewoonlijk. Dat betekent vast en zeker nog meer champagne om de BN’ers loslippig te maken, en natuurlijk spraakmakende gasten. BN’ers als Halina Reijn, Ferry Doedens, Kees Tol, Richard Groenendijk en Isa Hoes zijn elke week van de partij.

Oudgedienden

Zij worden elke uitzending aangevuld met een aantal spraakmakende Ranking the stars-oudgedienden die zeggen wat ze denken. Onder anderen Georgina Verbaan, Patty Brard, Heleen van Royen, Chazia Mourali, Catherine Keyl, Viola Holt en Xander de Buisonjé komen het glas heffen. Proost!

Reageren