Rapper Kempi twee maanden de bak in

Rapper Kempi mag twee maanden lang zijn zonden overdenken in de gevangenis. Hij mishandelde zijn vriendin en weigerde vervolgens op anti agressiecursus te gaan. 

Kempi had de straf kunnen ontlopen als hij de anti agressiecursus maar had gevolgd die de rechter hem had opgelegd. Maar blijkbaar vond hij dat niet nodig. 

B*tch

Op twitter reageerde de rapper bijzonder charmant op de veroordeling: "Twee maanden voor huiselijk geweld. Had de b*tch dood moeten slaan voor roekeloos neuken met rappers. Maar goed, leven gaat door..."

Bedreiging met vuurwapen

Het is niet de eerste keer dat de 26-jarige Kempi (echte naam Jerrely Slijger) in aanraking komt met justitie. In 2007 moest hij al eens zes maanden de gevangenis in wegens mishandeling en een jaar later kreeg hij 12 maanden voor een reeks misdrijven waaronder bedreiging met een vuurwapen. 

Ali B. op Volle Toeren

Kempi is bij het grote publiek vooral bekend van zijn optreden in Ali B. op Volle Toeren. Daarin verbouwde hij de Corry Konings-hit 'Huilen is voor jou te laat'. Voor zover we weten verbouwde Kempi Corry niet. 

Reageren