Rapper Yes-R de klos in Bananasplit

31 Maart 2013 13:59 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Rapper Yes-R is vanavond het slachtoffer in Frans Bauers Bananasplit. De rapper parkeert zijn auto voor het gebouw waar hij een afspraak heeft en loopt daar nietsvermoedend naar binnen.

Ondertussen begint een meisje van de scouting zijn auto schoon te maken. Als Yes-R even later terugkomt treft hij zijn auto allesbehalve schoon aan. Nieuw dit seizoen is dat er ook BN’ers meewerken aan een verborgencameragrap.

Minnaar van Fajah Lourens

Deze week is het actrice/dj Fajah Lourens die de secretaresse van haar zogenaamde minnaar voor de gek houdt. Die minnaar geeft zijn secretaresse de opdracht een romantisch weekendje voor hem en Fajah te regelen. Maar dan komt Fajah ineens langs op het kantoor en moet de secretaresse de plannen geheim houden. Als ook nog eens de ‘echte’ vrouw van Fajahs ‘minnaar’ op de stoep staat, slaat de paniek toe. Hoe lost de secretaresse dit op?

Bananasplit een succes

Na afloop van de eerste aflevering van Bananasplit was Frans erg enthousiast op Twitter: "Fantastisch, weer een miljoenenpubliek voor Bananasplit! 1.875.000 kijkers! De komende weken wordt het echt weer lachen!” En dat is geen grap.

Meer over