Rauw! in de herkansing

Rauw!, de improvisatiecomedy met onder andere Georgina Verbaan en Jennifer Hoffman, krijgt een tweede kans. Het programma, dat eerder bij Talpa werd uitgezonden, is deze zomer op RTL 5 te zien.

In Rauw! dreigt Anouk (Jennifer Hoffman) uit haar dure huurwoning in Amsterdam te worden gezet. Om de kosten te delen neemt ze met veel tegenzin de chaotische Kiki (Georgina Verbaan) in huis. De twee zijn absolute tegenpolen van elkaar, dus dat is vragen om problemen.

Improvisatie
De acteurs hebben geen vast script en krijgen via hun oortje opdrachten van de onzichtbare spelleider (Harm Edens). Omdat de acteurs de opdrachten direct moeten uitvoeren, moeten ze erop los improviseren. De opdrachten verschijnen ook op een scherm, zodat de kijkers en het publiek weten wat ze kunnen verwachten.

Talpa
Rauw! werd eerder bij Talpa uitgezonden en krijgt in de zomer dus een tweede kans bij RTL 5. Naast Georgina en Jennifer spelen in deze improvisatiecomedy ook Mimoun Oaïssa, Miryanna van Reeden, Robin Rienstra en Waldemar Torenstra een rol.

Rauw! is vanaf zondag 21 juni te zien om 20.00 uur op RTL 5.

Reageren