Realitysoap voor Next Top Model

Sylvia Geersen, het model dat tweede werd in het eerste seizoen van Holland's Next Top Model, krijgt een eigen realitysoap op RTL 5.

Geersen treedt daarmee in de voetsporen van Kim Feenstra, winnares van het tweede seizoen van het programma, die eerder al bekend maakte een eigen reallifesoap te willen maken.

Lingerie
De show wordt een achtdelige serie. Centraal staat de poging van Geersen om model te worden bij het lingeriemerk Victoria's Secret. Op dit moment is het 24-jarige model nog het gezicht van cosmeticamerk Laura Mercier.

Het idee voor de soap kwam zomaar uit de lucht vallen. "Ik ben vaak onderweg en maak veel mee. 'Eigenlijk zou je dat moeten filmen', zeiden mensen, ook omdat ze mij best grappig vinden", laat Geersen weten.

Droom
Sylvia gaat verder: "Vervolgens heb ik wat dingen opgeschreven en met hulp van Gordon ben ik bij RTL terechtgekomen. Toen ze hoorden dat ik een grote modeshow ging doen in Brazilië, hebben ze een ploeg meegestuurd. Dat werd zo leuk dat RTL een serie over mij wilde maken."

Geersen weet het belang van de soap wel te relativeren. "Werken bij Victoria's Secret is een droom en dromen komen soms wel uit en soms niet. Ik heb al een voet tussen de deur en ik hoop dat het lukt. En anders zijn er genoeg andere dingen die ik kan doen", zegt de geboren Rotterdamse.

Reageren