Realityster Barbie in gevecht na aanrijding

Barbie raakte maandag betrokken bij een aanrijding in de Fahrenheitstraat in Den Haag. Er ontstond een felle discussie tussen de Haagse blonde en de andere automobilist.

Volgens omstanders liepen de gemoederen zo hoog op dat Barbie zelfs de hoofddoek van de andere vrouw hebben afgetrokken. “Na de aanrijding ontstond een woordenwisseling en daarbij trok Barbie de hoofddoek van die vrouw haar hoofd af”, zegt een getuige aan Omroep West. “Die vrouw begon vervolgens aan het haar van Barbie te trekken, waarbij ze zelfs een aantal extensions uit het haar wist te trekken.”

Manager Jake reageert

Volgens manager Jake is er inderdaad een felle discussie ontstaan, maar over het incident met de hoofddoek kon hij niks zeggen. Over de extensions van Barbie zegt hij het volgende: “Volgens mij heeft Barbie gewoon nog steeds haar”.

Het is niet duidelijk wie de veroorzaker is van het ‘ongeluk’. Barbie zegt dat de vrouw tegen haar aanreed en de vrouw in kwestie zegt op haar beurt dat Barbie - in z’n achteruit - tegen haar opknalde. Beide dames zijn uit voorzorg meegenomen naar het politiebureau.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat het Haagse koppel op een negatieve manier in opspraak is. Eerder werd Barbie’s man – Michael – opgepakt door de politie op verdenking van het aanschaffen van een vuurwapen en handel in verdovende middelen.

Reageren