Reallife-soap voor Danny de Munk?

Danny de Munk hoeft zich niet 'verdomd alleen' te voelen: vanaf komend voorjaar zal hij dagelijks worden gevolgd door een cameraploeg.

De ras-Amsterdammer heeft het er maar druk mee: naast zijn succesvolle carrière als zanger en acteur heeft hij ook nog de tijd gevonden voor een nieuwe reallife-soap.

Nieuwe serie
In april 2010 komt de TROS met de nieuwe serie, waarin het leven van familie de Munk centraal staat, meldde RTL Boulevard woensdag. Fans van de volkszanger hoeven vanaf volgend jaar dus niets meer van hun idool te missen.

Tweede keer
Het is overigens niet de eerste keer dat het leven van de zanger wordt gevolgd door camera's. In 2007 had hij ook al een reallife-soap Danny en Jenny de Munk. In deze soap draaide het om de aanloop naar de première van de musical Ciske de Rat. Daarna gaf Danny aan geen behoefte meer te hebben aan nog een soap.

Nieuwe Topper?
Maar kennelijk is er toch weer een aanleiding om nóg een serie op te nemen. Nu er een vacature bij de Toppers openstaat, gonst het dan ook van de geruchten: wordt Danny de nieuwe Topper?

De reallife-soap zou een mooie voorbereiding kunnen zijn naar de concerten van volgend jaar. Of is de volkszanger de Nederlandse inzending voor het Songfestival in 2010? De tijd zal het leren.

Reageren