Rechtszaak tegen manager Jacqueline

Jacqueline, deelneemster aan de voorrondes van Holland's Got Talent, spande deze week een kort geding aan tegen Gordon vanwege negatieve uitspraken die het jurylid zou hebben gedaan.

De partijen troffen een schikking en RTL Nederland monteerde de beelden zo dat de uitspraken van Gordon niet volledig op tv te zien zullen zijn.

Pizzahut
Daarmee leek de zaak ten einde, totdat Gordon van radio-dj Giel Beelen te horen kreeg dat niemand minder dan Eric Dikeb (onder andere schrijver van het nummer De Pizzahut) de manager van Jacqueline is en waarschijnlijk het kort geding heeft betaald.

Daar was Gordon niet zo blij mee. "Dat meen je niet. Ah, gatverdamme. Wat erg dit. Dus hij heeft dit kort geding ook bekostigd om publiciteit te genereren? Zo'n kort geding kost twee- of drieduizend euro. Ik vond het al zo raar, wie gaat er nou een kort geding aanspannen?" zei Gordon tegen Giel.

Schandalig
Gordon denkt er nu over na om Dikeb voor de rechter te slepen wegens smaad. "Ik ben al een jaar lang bezig om een andere koers te varen en mensen op een normale manier te benaderen. Ik heb geen grievende dingen gezegd", liet het jurylid weten.

Gordon ging verder: "Als dit echt waar is, dan ga ik nu Blue Circle bellen en gaan we hier werk van maken. Dit laat ik niet over mijn kant gaan. Dit vind ik echt schandalig."

Beluister hieronder het radiofragment.

Reageren