Reese Witherspoon even niet op tv na haar arrestatie

Reese Witherspoon durft na haar arrestatie van afgelopen vrijdag geen tv-optredens meer te geven. De actrice heeft de tv-show Late Night With Jimmy Fallon afgezegd.

De 37-jarige Reese Witherspoon zou vanavond  bij Jimmy Fallon op de bank zitten, maar nu blijkt dat er een andere gast komt. Ook haar interview met Good Morning America heeft ze afgezegd. Het lijkt erop dat de actrice zich te erg schaamt voor haar arrestatie en dat ze even de rust opzoekt.

Arrestatie Reese Witherspoon

Toen Reese en haar man in Atlanta naar huis reden van een feestje, werd de auto door de politie aan de kant gezet. Haar man moest een blaastest doen waaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Tijdens de blaastest hield de blondine zich niet gedeisd en de agent arresteerde Reese. De Legally Blonde-actrice probeerde nog de klassieke zin: "Weet je wel wie ik ben?", uit bij de agent. Maar zelfs dat maakte geen indruk. Uiteindelijk betuigde Witherspoon spijt van haar daden. "Ik schaam me om wat ik heb gezegd", verklaarde ze al eerder. Of de agent haar nu wel of niet kende, vertelt het verhaal niet.

Meer over:

Reageren