Reinout: 'Geen gekke realityshow' (Update)

De show die Reinout Oerlemans' bedrijf Eyeworks over 'octomom' Nadya Suleman gaat maken wordt, als het aan hem ligt, 'geen gekke realityshow'. Wel vindt hij dat Nadya 'een heel bijzondere vrouw is'...

Dat zei Reinout maandagavond in RTL Boulevard. Hij zei daarin ook dat hij hard heeft moeten knokken om de deal met Nadya te sluiten: "Er waren veel partijen die haar verhaal op tv wilden brengen." En nu Reinout de deal gesloten heeft, zou hij al uit de hele wereld verzoeken hebben gekregen om de serie van de moeder over te nemen.

Meer over dit nieuws lees je hieronder!

---

Eyeworks maakt deal met 'octomom' (bericht 26-07-09)

Eyeworks, het internationale productiebedrijf van Reinout Oerlemans, en Nadya Suleman, een Amerikaanse moeder van een achtling, hebben overeenstemming bereikt over het maken van een docuserie over Nadya en haar kinderen.


Verschillende Amerikaanse media berichten dat Nadya, die al zes kinderen had en begin dit jaar wereldnieuws werd toen ze ook nog eens een gezonde achtling ter wereld bracht, dit in drie jaar tijd 175.000 euro opleveren. Eyeworks

Bijzondere momenten
Het is de bedoeling dat de docuserie bijzondere momenten in het gezin van Nadya gaat volgen. Toen de onderhandelingen in april nog in volle gang waren, vertelde Reinout aan de Telegraaf dat er zes keer per jaar opnamen worden gemaakt.

Authentiek
De show zou ook jaarlijks worden uitgezonden tot de kinderen (zes jongens en twee meisjes) achttien jaar oud zijn. Reinout: "Het moet authentiek worden. Geen toeters en bellen en glimmende studiovloeren, maar een inside look in haar leven."

Zender gezocht
Het is overigens nog niet bekend welk Amerikaanse zender de docuserie heeft aangekocht. En het aantal afleveringen per jaar staat ook nog niet vast. "Alles is mogelijk. Het ligt vooral aan de wensen van de omroep", aldus een woordvoerder van Nadya (in de media ook wel 'octomom' genoemd).

Reageren