Reinout maakt deal met Roseanne

11 februari 2011 17:35 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bijna twee jaar nadat bekend werd dat actrice Roseanne Barr bezig was met een eigen comedy (waar vervolgens nooit meer iets over vernomen werd), is de brutale actrice opeens weer terug. De Amerikaanse tak van tv-producent Eyeworks gaat een realityserie over het leven van de ster maken. 

Dat heeft Oerlemans vrijdag laten weten aan De Telegraaf.

Het zou gaan om een miljoenendeal, zo zei Oerlemans: "Het is een heel grote deal.“

Roseanne in de nootjes
Reinout vertelde tegen Wilma Nanninga: "De vestiging van Eyeworks in Amerika heeft contact gekregen met de excentrieke Rosanne die met een nieuwe man en al haar volwassen kinderen op een landgoed op Hawaï woont. Ze is nu een soort hippie en runt een nutsfarm, een notenbedrijf. Aan haar vorige tv avontuur heeft ze tientallen miljoenen dollars overgehouden, dus voor het geld hoeft ze het niet te doen. Maar ze heeft geen problemen met camera’s en haar leven is zo krankzinnig dat we haar wilden verleiden tot een reallifesoap. Dat is gelukt."

Hitler
De laatste keer dat Roseanne groot in het nieuws was, was minder positief. De actrice ging op de foto voor een Joods tijdschrift, maar dan wel op de meest omstreden manier mogelijk: verkleed als Hitler, terwijl ze licht aangebrande koekjes in de vorm van poppetjes uit een oven haalde. Het desbetreffende blad, én Roseanne zelf, kregen toen wereldwijd klachten voor hun kiezen. 

Wanneer de soap op de buis komt, is nog niet bekend.

Meer over