Reinout Oerlemans spreekt Justin Bieber over Dance or No Dance

15 april 2013 12:06 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Reinout Oerlemans heeft zaterdag een ontmoeting gehad met Justin Bieber. De 2 spraken over de nieuwe tv-show Dance or No Dance.

“Ik heb Justin verteld dat het format internationaal goed is ontvangen”, vertelt Reinout Oerlemans aan het AD. “Natuurlijk was hij trots om dat te horen. De komende periode zit ik met diverse zenders in binnen- en buitenland om over de vervolgstappen te spreken.”

Reinout Oerlemans en Justin Bieber

De tv-producent sprak Justin Bieber vlak voor het concert in het Gelredome. Door het overleg begon het concert niet op tijd en mistten 500 bezoekers hun laatste trein. Het Gelredome had een goede oplossing paraat: Er werden diverse bussen ingezet om de mensen thuis te brengen. “Het gesprek kon alleen maar voor het concert. Sorry dat het zaterdag allemaal wat uitliep”, aldus Justin Bieber.

Naar een idee van Bieber

Eerder meldde Televizier al dat Justin Bieber en Reinout Oerlemans gaan samenwerken om een nieuw dansprogramma te maken. “De talentenshow is ontsproten aan de geest van Bieber”, vertelde Reinout Oerlemans al eerder. De jonge superster liep volgens Reinout al een tijdje rond met een idee voor een nieuwe dansshow en zocht daar nog een geschikte producent bij.

Dance or No Dance

Aan de nieuwe dansshow doen danskoppels mee van verschillende niveaus. Beginners en experts strijden in een bepaald genre tegen elkaar om een geldbedrag. De koppels mogen zelf hun tegenstanders uitkiezen op basis van eerdere prestaties.

Meer over